feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
What About You?


entries | profile | tagboard

Saturday, 19 October 2013
Dunia baru , cerita baru :)



ME & YOE

Huwaaa , lama dah tak update blog ni , mesti korang rindu kat sya kan , haha perasan jap . semenjak masuk uitm segamat , life agak busy sikit , dengan assignment , test , quiz n macam2 la . sampai kan kadang2 xde rehat langsung , tapi orang kata part 1 memang busy sikit , mungkin lps ni part 2 da relex sikit kot MUNGKIN -,- haih entah la , kita tngok je la mcm mana nanti ye , btw ^,^ sya ada benda nak cerita ni , HOT STORYYYY !! haha , korang nak tahu tak , sya dah berjaya lupakan hakim ^.^ #peace *muka kerek* semua tu atas bantuan Farhan , act sya pun mcm tak percaya macam mana sya boleh lupa kan hakim sedang kan hakim tu first love sya kn , haaaaaa , kuat kan kuasa si Farhan tu , act , farhan tu ada ciri2 mcm hakim cartoon fav , tingkah laku nya semua sama dengan hakim . mula2 masa sya ngn farhan mmg sya nampak hakim dalam diri farhan , sya ngn farhan pun sebab dia mcm hakim , tapi lama kelamaan , bayang2 hakim hilang , and sya hanya nampak farhan je , taaapppiiiiiii , bila sya da mula sayang kat farhan , dia pulak buad hal :( hhmmpp , dia kata dia sayang sya , tapi kenapa dia layang perempuan lain jugak , dye buad depan sya pulak tu , sedih gilaa :( sya siap da stuju nak jumpa parents dia , n da setuju nak jadi tunang dia , dia sweet sngt orang nya , cool , tp entah la , poyo sikit . emm . tp xpe la . lpas sya ngn farhan da xde pape datang la pule jodoh baru bernama Muhd Nazirul Muiz , but kitorang panggil dia yoe , plik kn ? mcm xde kne mngena ngn nma tp tu la knyataan nya hahaa,, ok ...and akhirnya pada 24/8/2013 kami sah bergelar suami isteri , #ehhh ahaha , gurau je . bergelar gf n bf . and sya cuba untuk sayang yoe sepenuh hati even yoe buaya darat kata orang #ehh , entah pape je la . sya akan buad terbaik untuk yoe okay :) sya percya kan yoe , so jangan la hancur kan kepercayaan ni okay , harap yoe fham , n sya ni teruk sikit perangai nya , kne la sabar ye , tu pun kalau boleh kalau tak boleh tahan , lepaas kn je la sya ye , tp slagi sya mampu sya akan pertahan kan hubungan ni okay ? ^,^ jiayou ! muuaahhh ! sayang yoe ! 

0 loner (s)
OLD |
Template by Puffnuts. Background by FPA and icons by Applepine.